Επικοινωνία

Επικοινωνία

Διαμαντόπουλος Ιωάννης & ΣΙΑ ΕΕ


2ο χλμ Εθνικής Οδού Kυπαρισσία Φιλιατρών [ χάρτης ]


Email:  info@e-diamantopoulos.gr
Σταθερό:  27610 22868 
Φάξ:  27610 25444
Κινητό  6944 227 626

Εγγραφή Νέων Μελών

Για να εγγραφείτε στις υπηρεσίες μας και να απολαύσετε τα αντίστοιχα προνόμια απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.Όνομα:

Επώνυμο:

Email:

Τηλέφωνο:

Γένος:
Άνδρας:
Γυναίκα:

Εγγραφή
Μεταλλικά Κτίρια

Η εταιρεία Ιωάννης Διαμαντόπουλος & Σ.Ι.Α Ο.Ε. με εχέγγυο την πολυετή εμπειρία αλλά και την άριστη τεχνογνωσία στo xωρο της κατασκευής μεταλλικών κτιρίων έχει τη δυνατότητα να προσφέρει κατασκευή,ανακατασκευή και επιδιόρθωση μεταλλικών κτιρίων αλλά και προσθήκης νέων τμημάτων σε ήδη υπάρχοντα μεταλλικά κτίρια.

Στον παρών ιστότοπο για το τομέα των μεταλλικών κτιρίων αναλυτικά μπορείτε να βρείτε:

Ακολουθώντας το σύνδεσμο Προϊόντα μπορείτε να βρείτε τύπους μεταλλικών κτιρίων τους οποίους υποστηρίζουμε. Επειδή ωστόσο στο χώρο των μεταλλικών κτιρίων οι λύσεις είναι πάρα πολλές και διαφορετικές, σίγουρα έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε λύσεις εξατομικευμένες για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.


Στο σύνδεσμο Υπηρεσίες μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες που είναι σε θέση να σας προσφερθούν άμεσα.

Αν κάποια από τις υπηρεσίες μας σας ενδιαφέρει άμεσα ή έχετε κάποια απορεία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με έναν από τους τρόπους επικοινωνίας που βρίσκονται στα αριστερά.


Η πορεία της εταιρείας Διαμαντόπουλος Ιωάννης & Σ.Ι.Α ΟΕ είναι πολυετής. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουν κατασκευαστεί πολλά μεταλλικά κτίρια και είναι χαρά μας να σας προσφέρουμε μια εικόνα της δουλειας μας μέσα από τον ιστότοπο μας.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά κάποια από τα έργα μας σε μορφές video,slideshow και εικόνες μαζί με τις περιγραφές του ακολουθώντας το σύνδεσμοΈργα.

Επιπλέον για κάθε ένα έργο έχετε τη δυνατότητα να αποστέλεται τα ερωτήματα σας τα οποία θα μεταφερθούν στα αρμόδια τμήματα για να σας απαντήσουν άμεσα


Τέλος στο σύνδεσμο Επικοινωνία μπορείτε να συμπληρώσετε το μήνυμα σας που αφορά τα τομέα των μεταλλικών κτιρίων και το αρμόδιο τμήμα θα απαντήσει άμεσα οποιαδήποτε απορεία σας.

Σε κάθε περίπτωση βέβεαια μπορείτε να χρησοποιήσετε και του τρόπους επικοινωνίας που βρίσκονται στα αριστερά.