Επικοινωνία

Επικοινωνία

Διαμαντόπουλος Ιωάννης & ΣΙΑ ΕΕ


2ο χλμ Εθνικής Οδού Kυπαρισσία Φιλιατρών [ χάρτης ]


Email:  info@e-diamantopoulos.gr
Σταθερό:  27610 22868 
Φάξ:  27610 25444
Κινητό  6944 227 626

Εγγραφή Νέων Μελών

Για να εγγραφείτε στις υπηρεσίες μας και να απολαύσετε τα αντίστοιχα προνόμια απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.Όνομα:

Επώνυμο:

Email:

Τηλέφωνο:

Γένος:
Άνδρας:
Γυναίκα:

Εγγραφή
Θερμοκήπια Αρχική

Θερμοκήπια

Η εταιρεία Ιωάννης Διαμαντόπουλος & Σ.Ι.Α Ο.Ε. με μακρόχρονη εμπειρία στην κατασκευή θερμοκηπίων έχει τη δυνατότητα να προσφέρει κατασκευή,ανακατασκευή καθώς και επιδιόρθωση θερμοκηπίων.

Για όλους τους τύπους θερμοκηπίων που προσφέρει τις υπηρεσίες της ,η εταιρία είναι πιστοποιημένη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.


Στον παρών ιστότοπο για το τομέα των θερμοκηπίων αναλυτικά μπορείτε να βρείτε:

Ακολουθώντας το σύνδεσμο Προϊόντα μπορείτε να βρείτε όλους τους τύπους θερμοκηπίων για τους οποίους η εταιρεία Ιωάννης Διαμαντόπουλος & Σ.Ι.Α Ο.Ε. είναι πιστοποιημένη για την κατασκευή,ανακατασκευή και επιδιόρθωση.

Επιπλέον μπορείτε να βρείτε τις τεχνικές προδιαγραφές τους αλλά και εικόνες από θερμοκήπια που έχουν ήδη κατασκευαστεί.

Τέλος για κάθε ένα προϊόν έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώνεται μια φόρμα επικοινωνίας για οποιαδήποτε ερώτηση που αφορά το συγκέκριμένο προϊόν έτσι ώστε το μήνυμα σας να απεθυνθεί άμεσα στο αρμόδιο τμήμα.


Στο σύνδεσμο Υπηρεσίες μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες που είναι σε θέση να σας προσφερθούν άμεσα.

Αν κάποια από τις υπηρεσίες μας σας ενδιαφέρει άμεσα ή έχετε κάποια απορεία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με έναν από τους τρόπους επικοινωνίας που βρίσκονται στα αριστερά.


Η πορεία της εταιρείας Διαμαντόπουλος Ιωάννης & Σ.Ι.Α ΟΕ είναι μακρόχρονη. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουν κατασκευαστεί πολλά θερμοκήπια και είναι χαρά μας να σας προσφέρουμε μια εικόνα της δουλειας μας μέσα από τον ιστότοπο μας.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά κάποια από τα έργα μας σε μορφές video,slideshow και εικόνες μαζί με τις περιγραφές του ακολουθώντας το σύνδεσμοΈργα.

Επιπλέον για κάθε ένα έργο έχετε τη δυνατότητα να αποστέλεται τα ερωτήματα σας τα οποία θα μεταφερθούν στα αρμόδια τμήματα για να σας απαντήσουν άμεσα


Τέλος στο σύνδεσμο Επικοινωνία μπορείτε να συμπληρώσετε το μήνυμα σας που αφορά τα τομέα των θερμοκηπίων και το αρμόδιο τμήμα θα απαντήσει άμεσα οποιαδήποτε απορεία σας.

Σε κάθε περίπτωση βέβεαια μπορείτε να χρησοποιήσετε και του τρόπους επικοινωνίας που βρίσκονται στα αριστερά.