Επικοινωνία

Επικοινωνία

Διαμαντόπουλος Ιωάννης & ΣΙΑ ΕΕ


2ο χλμ Εθνικής Οδού Kυπαρισσία Φιλιατρών [ χάρτης ]


Email:  info@e-diamantopoulos.gr
Σταθερό:  27610 22868 
Φάξ:  27610 25444
Κινητό  6944 227 626

Εγγραφή Νέων Μελών

Για να εγγραφείτε στις υπηρεσίες μας και να απολαύσετε τα αντίστοιχα προνόμια απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.Όνομα:

Επώνυμο:

Email:

Τηλέφωνο:

Γένος:
Άνδρας:
Γυναίκα:

Εγγραφή
Εμπόριο Σιδήρου

Στο χώρο των γεργικών μηχανημάτων ,η εταιρεία Ιωάννης Διαμαντόπουλος & Σ.Ι.Α Ο.Ε., με εχέγγυο την πολυετή της δραστηρίοτητα έχει τη δυνατότητα να διάθετει στους πελάτες της μεγάλη ποικιλία υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας γεωργικά μηχανήματα. Επιπλέον η άριστη τεχνογνωσία του τεχνικού προσωπικού μας βρίσκεται πάντα στη διάθεση των πελατών μας. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε επισκευές αλλά και τεχνικές αλλαγές των παραμέτρων των γεωργικών μηχανημάτων σας ανα πάσα στιγμή.


Στον παρών ιστότοπο για το τομέα των γεργικών μηχανημάτων αναλυτικά μπορείτε να βρείτε:


Ακολουθώντας το σύνδεσμο Προϊόντα μπορείτε να βρείτε όλους τους τύπους-κατηγορίες γεωργικών μηχανημάτων τις οποίους μπορούμε είτε να προσφέρουμε είτε να επισκευάσουμε ή να αλλάξουμε άμεσα

Επιπλέον μπορείτε να βρείτε τις τεχνικές προδιαγραφές τους αλλά και εικόνες από γεωργικά μηχανήματα που έχουμε ήδη διαθέσει ή/και επισκευάσει.

Τέλος για κάθε ένα προϊόν έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώνεται μια φόρμα επικοινωνίας για οποιαδήποτε ερώτηση που αφορά το συγκέκριμένο προϊόν έτσι ώστε το μήνυμα σας να απεθυνθεί άμεσα στο αρμόδιο τμήμα.

Στο σύνδεσμο Υπηρεσίες μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες που είναι σε θέση να σας προσφερθούν άμεσα και αφορούν τα γεωργικά μηχανήματα.

Αν κάποια από τις υπηρεσίες μας σας ενδιαφέρει άμεσα ή έχετε κάποια απορεία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με έναν από τους τρόπους επικοινωνίας που βρίσκονται στα αριστερά.

Τέλος στο σύνδεσμο Επικοινωνία μπορείτε να συμπληρώσετε το μήνυμα σας που αφορά τα τομέα των γεωργικών μηχανημάτων και το αρμόδιο τμήμα θα απαντήσει άμεσα οποιαδήποτε απορεία σας.

Σε κάθε περίπτωση βέβεαια μπορείτε να χρησοποιήσετε και του τρόπους επικοινωνίας που βρίσκονται στα αριστερά.