Επικοινωνία

Επικοινωνία

Διαμαντόπουλος Ιωάννης & ΣΙΑ ΕΕ


2ο χλμ Εθνικής Οδού Kυπαρισσία Φιλιατρών [ χάρτης ]


Email:  info@e-diamantopoulos.gr
Σταθερό:  27610 22868 
Φάξ:  27610 25444
Κινητό  6944 227 626

Εγγραφή Νέων Μελών

Για να εγγραφείτε στις υπηρεσίες μας και να απολαύσετε τα αντίστοιχα προνόμια απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.Όνομα:

Επώνυμο:

Email:

Τηλέφωνο:

Γένος:
Άνδρας:
Γυναίκα:

Εγγραφή
Σιδηρουργία Αρχική

Συρματουργία

Στο χώρο της σιδηρουργίας ,η εταιρεία Ιωάννης Διαμαντόπουλος & Σ.Ι.Α Ο.Ε., διατηρώντας τις πλέον εξελιγμένες εγκαταστάσεις έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσει και να διαθέσει στους πελάτες οποιαδήποτε μορφής περίφραξης.Επιπλέον δίνεται η δυνατότητας επισκευης και ανακατασκευής σε υπάρχουσες περιφράξεις αλλά και προσθήκη νέων τμημάτων σε αυτές.Η ποικιλία των συρματοπλεγμάτων και των πλεγμάτων ,έτσι όπως αυτή διαμορφώνεται από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και παράγεται από τις εξελιγμένες εγκαταστάσεις μας, αποτελούν τη καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημα σας .


Στον παρών ιστότοπο για το τομέα των γεργικών μηχανημάτων αναλυτικά μπορείτε να βρείτε:


Ακολουθώντας το σύνδεσμο Προϊόντα μπορείτε να βρείτε τύπους συρματοπλεγμάτων και πλεγμάτων τα οποία διαμορφώνουμε, παράγουμε και κατασκευάζουμε.

Με τη χρήση διαφόρων slideshow και εικόνων έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την γραμμή παραγωγής μας καθως και το τελικό αποτέλεσμα όπως αυτό διαμορφώνεται στο εγκαταστάσεις μας.

Στο σύνδεσμο Υπηρεσίες μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες που είναι σε θέση να σας προσφερθούν άμεσα και αφορούν το κομμάτι της σιδηρουργίας.

Αν κάποια από τις υπηρεσίες μας σας ενδιαφέρει άμεσα ή έχετε κάποια απορεία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με έναν από τους τρόπους επικοινωνίας που βρίσκονται στα αριστερά.

Τέλος στο σύνδεσμο Επικοινωνία μπορείτε να συμπληρώσετε το μήνυμα σας που αφορά τα τομέα της σιδηρουργίας και το αρμόδιο τμήμα θα απαντήσει άμεσα οποιαδήποτε απορεία σας.

Σε κάθε περίπτωση βέβεαια μπορείτε να χρησοποιήσετε και του τρόπους επικοινωνίας που βρίσκονται στα αριστερά.